23.08.2013 10:55

Okna a dveře

Rekonstrukce či zateplení domu je věc, která vám může při vhodném výběru materiálu a provedení v budoucnu ušetřit spousty peněz za energie, které vám doposud unikaly špatně těsnícími okny či dveřmi. Součástí rekonstrukce zpravidla bývá výměna oken a dveří. Teplotní stáry se dají snížit právě vhodně vybraným řešením pro dveře a okna. Častou volbou jsou pak hliníková okna a plastová okna. Pokud plánujete stavbu zimní zahrady, budete muset řešit stejný materiál jako v případě oken a dveří.

Nejlepší je poradit se hned na začátku s odborníkem, kterým je na příklad firma DAFE-PLAST, která působí na trhu s okny a dveřmi již 20 let. Plastová a hliníková okna a dveře DAFEPLAST mají velkou výhodu v tom, že jsou vyráběny přímo společnosti DAFEPLAST, nejde tedy o přeprodejce, jak tomu bývá v jiných případech.

Samozřejmostí při pořízení oken či dveří od DAFEPLAST je pětiletá záruka na veškeré výrobky a až desetiletá záruka na montáž. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství