13.04.2013 08:03

Ohradníky pro každého chovatele

Každý chovatel koní, či dobytka řeší způsob volného výběhu pro své zvířata. Koně či dobytek je potřeba ve volném výběhu zabezpečit tak, aby neutekly, ale ani je nemohly napadat jiná zvířata či případní zloději měli ztížený způsob jejich krádeže. K tomu všemu slouží elektrické ohradníky. Elektrické ohradníky pro zvířata se dělí podle jejich druhu. Rozlišujeme proto ohradníky pro koně, ohradníky pro ovce, ohradníky pro skot, ohradníky pro psy či ohradníky pro lesní či divokou zvěř.

Ohradníky v České republice nabízí například společnost Kamir & Co s.r.o., která je jedničkou na trhu s elektrickými ohradníky. Nabídka ohradníků od Kamira je velmi široká a zahrnuje kromě ohradníků i řadu doplňků a příslušenství. Celou nabídku naleznete v e-shopu na stránkách Kamir & Co s.r.o. Při prvním nákupu v e-shopu získáváte automaticky slevu 10% na celý nákup. V nabídce samozřejmě nechybí kůly, tyčky, sloupky, zdroje, izolátory, vodiče a také brány a celá řada dalších nezbytných dílů a příslušenství pro stavbu ohrdníků.

 

Kromě e-shopu najdete na stránkách s ohradníky od Kamira také velmi užitečný nástroj pro konfiguraci/navržení elektrického ohradníku. Po navržení ohradníku si můžete na online kalkulačce spočítat cenu ohradníku u nové ohrady. Samozřejmostí je také poradenství a řada poboček firmy po České republice včetně dvou na Slovensku. Ohradníky od Kamira jsou dodávány v nejvyšší kvalitě a se zárukou.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství