01.10.2014 03:13

Obytná auta, přívěsy a karavany

Ideální dovolená je pro leckoho spojená s pláží mořem a opalováním. Ovšem, pokud máte rádi cestování a s tím spojenou možnost ubytování právě tam, kde se vám to zrovna nejvíce zalíbí, možná uvažujete o dovolené s karavanem nebo obytným autem. Karavany a obytná auta jsou trendem v cestování především našich západních sousedů z Německa a například také z Holandska či Rakouska. Přitom volnost a pohodlí spojené se svým vlastním "domem na kolech" je přímo ideálním způsobem trávení aktivní, ale přitom pohodlné dovolené.

 

Kde ale takový karavan získat? Jednou z možností je pořízení svého vlastního karavanu nebo obytného auta. Prodejem těchto cestovních zařízení se zabývá například česká firma HYKRO s.r.o., která má v nabídce karavany, obytné vozy a přívěsy. Doba klasických přívěsů, které známe z doby před rokem 1989 už je naštěstí nenávratně pryč a dnešní přívěsy jsou moderní, plně vybavené a luxusní po všech stránkách. V nabídce jsou například špičkové německé karavany značky Fendt, které uspokojí i toho nejnáročnějšího cestovatele. Značka Fendt se vyznačuje jedinečným designem a citem pro detail jak zvenku tak zevnitř. Jde o nejprodávanější a nejoblíbenější přívěsy v Evropě. Karavany Fendt jsou nabízeny v několika řadách, mezi kterými si vybere úplný začátečník, tak nejnáročnější klient.

 

Samostatnou kategorií jsou obytné vozy, které nabízí firma HYKRO s.r.o. od řady známých výrobců, jakými jsou například značky Knaus, Kabe, Weinsberg, Carado, Blucamp, Kentucky a také luxusní obytné vozy Carthago. Kromě toho nabízí společnost také luxusní obytné vestavby La Strada a vysoce kvalitní vestavby od českého výrobce KRS. Nechybí ani možnost pronájmu či zpětného výkupu již použitých obytných aut a karavanů. Výkup mají na starosti odborníci s dlouholetou praxí v oboru a proto vám zaručují ty nejlepší ceny.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství