15.03.2012 03:21

Obklady do koupelen a kuchyní

Budujete novou koupelnu či kuchyni? Pak se jistě zajímáte o to, jaké nejvhodnější materiály do kuchyňského či koupelnového interiéru zvolit. Nabídka obkladů, tedy omyvatelných částí, které jsou pro koupelnu či kuchyni důležitým prvkem, jež tvoří dekoraci a také funkční omyvatelnou plochu, je velmi široká.

Obklady pro koupelny

Nabídka obkladů pro koupelny zahrnuje celou řadu výrobků předních keramických dílen, které svojí historií sahají do dávné minulosti minulého století. Například mezi přední keramické dílny, jejichž produkty můžete potkat také na českém trhu, patří Acif, Appiani, Arkadia či luxusní Bisazza z italského trhu. Mezi známější značky patří například keramika Rango. Obklady do koupelny jsou dodávány v různých velikostech od malých několikacentimetrových formátů pro koupelnové mozaiky, až po velké dlaždice formátu nad 100 cm. Obklady pro koupelny jsou navrhovány jako více zátěžové, tedy takové, které budou častěji v kontaktu s vodou, například ve sprchovém koutu.

Obklady pro kuchyně

Obklady v kuchyni jsou oproti koupelně méně nároční na opotřebení a naopak více dotvářejí atmosféru prostřední, ve kterém připravujete například večeře či pohoštění pro své blízké a přátele. Obklady do kuchyně se dělí na rustikální, glazované a neglazované, případně repliky renesančních a barokních dlažeb. Mezi hlavní keramičky vyrábějící obklady do kuchyní patří značky, jako jsou Alfa, Cir, Eco, Polis, Vouge.

Širokou nabídku koupelnových a kuchyňských obkladů v České republice nabízí společnost Karabel s.r.o., která na našem trhu působí již od roku 1992. Kromě koupelnových a kuchyňských dlažeb obsahuje nabídka společnosti také stavební chemii. Dlouholetá tradice v práci s obklady je nejlepší vizitkou firmy Karabel, kterou doporučuje také řada spokojených zákazníků.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství