12.03.2012 18:51

Obchody s dámskou módou

Počasí venku začíná stále více připomínat jaro a tak se pomalu blíží doba na obměnu dámského šatníku pro jarní a letní dny, které nabídnou mnohem více příležitostí pro letní módu. Pro nové oblečení se dá zajít do klasických kamenných obchodů, anebo využít jeden ze zásilkových internetových obchodů. Mezi přední internetové zásilkové obchody patří Halens.cz, obchod, který nabízí zasílání módy desítek světových značek.

Halens shop navazuje na kdysi velmi populární katalogy Quelle, které v České republice jako první nabídly možnost prostřednictvím katalogu si vybrat nové módní doplňky a jednoduše si je nechat zaslat na svoji adresu. Halens nabízí módu desítek předních značek, mezi které patří například Reebok, Adidas, Intimates Control, Speedo, Triumph či Dr. Martens. Z dámské módy zahrnuje nabídka oblečení všeho druhu od spodního prádla, přes šaty a sukně, obuv, kabelky, šperky a také nadměrné velikosti oblečení. Halens shop nabízí také řadu slev, které naleznete přímo na stránkách společnosti. Společnost Halens vznikla již v roce 1949 a od té doby patří k předním evropským prodejcům módy. V České republice dokonce figuruje mezi prvními pěti největšími prodejci textilu.

Halens nabízí nové zboží pravidelným způsobem prostřednictvím svého katalogu. Halens katalog vychází několikrát ročně, aktuálně je v jeho nabídce kolekce pro jaro 2012. Objednání pomocí katalogu je velmi jednoduché, stačí si vybrat zboží a velikost a prostřednictvím kódu jej objednat. Výhodou objednání módy a oblečení přes internet je také 14 denní možnost bezplatného vrácení zboží, která platí pro každý nákup uskutečňovaný na dálku (přes internet), včetně módy. Samozřejmostí je na všechny výrobky Halens záruka 24 měsíců. Je již tedy jen na vás v jakých modelech vás uvidíme letošní jaro a léto.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství