23.09.2014 16:08

Obchodní zastoupení

Obchodní zástupci jsou velmi žádanou profesí, ale málokdo je opravdu schopným obchodním zástupcem. Bylo proto s podivem, že doposud neměli obchodní zástupci nějaké své společné zastoupení či platformu. Prvním takovým počinem je web Zolda ci.cz, na kterém se mohou obchodní zástupci registrovat a odpovídat na jednotlivé poptávky po jejich práci. Stejně tak se mohou na webu Zoldaci.cz registrovat firmy a společnosti, které poptávají obchodní zástupce. Jde tedy o ideální místo, kde se střetává nabídka s poptávkou. Nabídky jak obchodních zástupců, tak společností, které potřebují prodat své zboží či službu.

Web Zoldaci nabízí pro registrované velmi přívětivé uživatelské prostředí, kde se dají jednotlivé nabídky či poptávky po obchodních zástupcích filtrovat a vyhledávat. Obchodní zástupce si může snadno zadat podmínky pro potencionální nabídky, které jej zajímají a následně přesně podle jeho kritérií mu takové nabídky budou zasílány. Výhodou pro obchodní zástupce je například Prezentace profilu obchodního zástupce, přístup k celé řadě nabídek určených přímo pro obchodní zástupce, možnost jednat pouze s vybranými firmami.

Výhody webu Zoldaci.cz pro společnosti jsou zejména ve snížení nákladů na obchodní zastoupení, specializace webu přímo na obchodní zástupce a nikoli na širokou škálu zaměstnanců, snadné nalezení odborníka, který již má předchozí zkušenosti s prací obchodního zástupce a často tak má vytvořenou celou řadu kontaktů z předchozích jednání. Nespornou výhodou je také možnost individuální dohody mezi společností a obchodním zástupcem, kdy pro firmu odpadají nevýhody pracovního poměru.

Pokud tedy poptáváte obchodní zástupce, jste na webu Žoldáci.cz na správné adrese. Najdete zde profesionální obchodní zástupce, stejně tak jako oni snadno najdou vaši nabídku na prodej vašeho zboží či služeb.

www.zoldaci.cz, Zoldaci

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství