16.03.2012 20:06

Nový portál

Portál Vyhledej.net je novým portálem zaměřeným na vyhledávání a na výběr ekonomických a dalších zpráv. Na hlavní straně naleznete výběr z několika zpravodajských kanálů zejména s ekonomickou tématikou jako je Měšec.cz nebo Podnikatel.cz. Dalšími modul jsou hlavní zpravodajství iDnes a iHned. Ekonomickou tématiku doplňuje také zpravodajství z webových stránek Ministerstva financí, týdeník Ekonom a web Akcie.cz. 

Výběr tematických bloků nového portálu Vyhledej.net může vyhovovat ekonomicky aktivním lidem, kteří naleznou informace z uvedených zdrojů na jediném místě, na jedné stránce, kterou stačí vždy po nějaké době obnovit, či znovu načíst. Kromě ekonomického zpravodajství jsou také zastoupeny technologické portály Root.cz a Lupa.cz, které reprezentují magazíny o nových technologiích a internetu.

Vyhledávání je na novém portále Vyhledej.net zajištěno službou Google vyhledávání, které je nejpoužívanějším hledáním na celém světě. Vyhledávání je zatím tím dominantním co nový portál nabízí, o čemž svědčí vyhledávací liště hned v záhlaví nového portálu. Jak bude vypadat nový protál Vhledej.net za pár měsíců ukáže čas.

Určitě nemá nový portál být novým Googlem nebo Seznamem, ale může se stát výchozí stránkou pro toho kdo, nechce sledovat jednotlivé zpravodajské portály a webové stránky v několika oknech a zároveň je možné z jednoho okna přejít do vyhledávání.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství