03.10.2014 00:16

Nejlepší vtipy

Bez smíchu by nebyl život a tak pokaždé, když vás přepadne špatná nálada, dejte si vyhledat nějaké vtipy a hned uvidíte, že vás přivedou na jiné myšlenky. Smích je jak zaručený lék proti špatné náladě, tak také zaručený způsob jak si bezbolestně prodloužit život. Tedy alespoň to tvrdí vědci.

Prostřednictvím internetu si dnes snadno můžete také vyhledat a připravit řadu vtipů do zásoby, které využijete při nejrůznějších příležitostech. Jak už to tak bývá, většina umělců, a to platí i pro komiky, si svá vystoupení připravuje předem, i když to tak nevypadá. Pokud tedy chcete ve společnosti být středem pozornosti, přichystejte si nejlepší vtipy do zásoby. Díky internetu se můžete podívat i na to, jaké vtipy jsou právě v kurzu. No a uznejte sami, že dobrý vtip se vždycky hodí a to i například na rande, či pro manželku.

Ke vtipům se dnes uchylují i dříve jinak vážné profese, což jsme mohli vidět při letošní předvolební kampani do Evropského parlamentu, kdy politické strany používali ve svých kampaních vtipy více než dříve. Vtipy v politických kampaních byly trendem přesto více v zahraničí než u nás. Je to trochu s podivem, protože se právě o nás Češích říká, že máme velmi dobrý smysl pro humor. Přesto udělat u nás vtipnou předvolební kampaň není zas tak jednoduché. Vtipné kampaně ve veřejném prostoru u nás bezpochyby umí snad jen tvůrce České sody Petr Čtvrtníček, známý komika bavič, který si čas od času pronajme nějaký billboard, pro své vtípky.

Nejlepší vtipy jsou často i jakýmsi národním pokladem. Vtipů je obrovské množství a jejich zaznamenání, či rozdělení do kategorií není snadné. Přesto se vtipy dělí podle osvědčených témat například na židovské anekdoty, vtipy o Hurvínkovi či vtipy o policajtech. Další dělení je podle toho, o jaký tip vtipu jde. Sem samozřejmě spadají kameňáky, vtipy o blondýnách sprosté vtipy, nebo vtipy o manželství. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství