05.08.2011 20:09

Nabídka práce ve vašem okolí

Hledáte práci, nebo uvažujete, že byste mohli změnit zaměstnání a hledáte nové nabídky práce? Nebo se jen rádi občas podíváte na nabídku volných pracovních míst s tím, co kdyby vás nějaké zaujalo? Pokud jste alespoň na jednu z otázek odpověděli ano, vyzkoušejte unikátní vyhledávač pracovních nabídek Pracevokoli.cz, který vás překvapí svoji jednoduchostí.

Pracovní vyhledávač je převratný způsob hledání volných pracovních míst ve vašem okolí, nebo přímo v lokalitě, kterou si jednoduše zadáte. Pracovní nabídky se zobrazují přímo v mapě, která je vytvořena na kvalitním podkladu Google map a mimo jiné se díky tomu načítá velmi rychle. Vyhledávač volných pracovních míst je mnohem jednodušší než oficiální nabídka úřadů práce, kterou provozuje Ministerstvo práce a sociálních věcí. Do vyhledávače stačí zadat ulici a město, ve kterém práci hledáte, a ihned se vám zobrazí nabídka pracovních míst. Mapu můžete následně přibližovat, oddalovat, posouvat apod. a zobrazovat další pracovní nabídky v okolí.

Vyhledávač pracovních nabídek kromě samotného hledání také nabízí zasílání pracovních nabídek na e-mail, abyste nemuseli neustále chodit na mapu s pracovními nabídkami. Jednou z klíčových výhod hledání práce přes vyhledávač Pracevokoli.cz je to, že nabízí přímý kontakt na firmy, které práci nabízejí a nikoli na pracovní agentury, které práci jen zprostředkovávají, za což si pak berou přímý nebo skrytý poplatek.

Naše zkušenost s vyhledávačem Pracevokoli.cz je pouze pozitivní. Vyhledávač spojuje technologii map Google s pracovními nabídkami. Díky tomu je hledání pracovních míst velmi jednoduché a zvládne jej opravdu každý. V jednoduchosti používání nemá Pracevokoli.cz konkurenci. Navíc odpadá další nepříjemnost v podobě zprostředkovatelů pracovních nabídek a zájemce o pracovní místo může kontaktovat zaměstnavatele přímo a ihned. Příjemným doplňkem je také služba zasílání pracovních nabídek dle zadané lokality na e-mail. Jestli vás zajímá třeba nabídka práce v Plzni, už víte kde ji máte hledat.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství