10.01.2012 14:26

Nabídka práce - online na mapě

Rok 2012 nezačal právě optimisticky, pokud jde o aktuální čísla evidence nezaměstnanosti z úřadů práce v České republice. Nezaměstnanost v prosinci stoupla z listopadových 8% na 8,6%, bez práce bylo v České republice již více než půl milionu osob. V tomto čísle však nejsou započítány osoby, které jsou bez zaměstnání, ale zároveň nejsou v evidenci úřadů práce. Celkové nezaměstnanost je tedy ještě vyšší a pravděpodobně dosahuje již 10%. Nabídka práce v příštích měsících podle předpovědí analytiků neporoste.

V této době, kdy se stále více lidí zabývá otázkou jak si najít novou práci, zkouší lidé při hledání práce kromě tradičních cest, jako jsou nabídky úřadů práce a inzeráty v novinách nalézt nové zdroje nabídek práce. Výborným nástrojem k hledání nabídek práce je webové stránka pracevokoli.cz, která kombinuje informace s o volných pracovních místech s interaktivní mapou google.

Hledání práce prostřednictvím hledače pracevokoli.cz je velmi snadné. Stačí zadat místo, kde práci hledáte, například vás zajímá nabídka práce v Plzni, a webová stránka vám zobrazí mapu města se zakreslenými volnými pozicemi ve vašem okolí. Velkou předností webu pracevokoli.cz je to, že ukazuje kontakt přímo na potencionální zaměstnavatele, vyhnete se tak zprostředkovatelským pracovním agenturám. Hledání nabídek práce je velmi jednoduché a zvládne jej úplně každý. Pokud nechcete každý den navštěvovat webové stránky pracevokoli.cz můžete si nechat zasílat nabídky práce pro konkrétní místo přímo na váš email.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství