21.05.2012 11:58

Mříže

Mříže dnes nejsou jen symbolem vězení, ale především velmi účinným prvkem v ochraně majetku, garáží a obchodů včetně výloh. Nejde o klasické masivní mříže, které jednou umístíte do oken a pokud je chcete odstranit tak je musíte vybourat. Mříže již dnes nejsou vyráběny pouze jako pevně zasazené do zdiva, ale jako rolovací mříže – roleta s mříží, která má ovšem nesrovnatelně větší odolnost než obyčejná hliníková, či plastová roleta. Rolovací mříže jsou pevně zakotveny v pouzdru, které je zabudováno přímo do zdiva, nebo vzepřeno mezi vstupní prostor. Rolovací mříže ochrání vstup do obchodu v nákupních centrech po uzavírací době, nebo výlohu před poškozením v nočních hodinách na rušných ulicích.

V nabídce je několik typů rolovacích mříží typu Valencia nebo Monako. Rozdíl mezi jednotlivými typy mříží je v použitém materiálu, který vypadá jako silné pletivo, nebo jde o plné kovové lamely. Rolovací mříže se používají jako prvek pasivní ochrany objektu, nejsou však certifikovány jako bezpečnostní zařízení. Není ale sporu, že váš majetek ochrání velmi dobře a při vloupání způsobí zlodějům další překážku. Výhodou mříží je jejich nenáročnost na prostor. Mříže plně respektují vstupní prostor a jsou vyráběny na zakázku přesně podle potřeb zákazníka. Nemusíte tak upravovat váš obchod na rozměr mříži, ale naopak, mříže se uzpůsobí vám.

Rolovací mříže jsou vyrobeny z kvalitní pozinkované ocele, která je výrazně pevnější než žaluzie, které jsou dodávány z hliníkových profilů. Rolovací mříže v České republice dodává například firma UNIVERS. V nabídce naleznete několik typů mříží, které jsou dodávány na zakázku do třech týdnů. Záruka na dodané mříže je standardních 24 měsíců a společnost má všechny potřebné komponenty v případě poruchy či potřeby obměny některé z částí. Mříže mohu být poháněny ručně nebo motorem.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství