04.08.2012 16:13

Matrace - internetový obchod a kamenná prodejna v Praze

Sháníte matraci nebo novou postel a uvažujete o výběru té správné matrace? Nebo máte starší, ale oblíbenou postel, či jedinečný atypický kus a potřebujete vyměnit dosluhující matraci? Pokud ano, je tu právě pro vás nabídka firmy DORMEO. Společnost DORMEO Praha je výrobcem a prodejcem stejnojmenných matrací. Mezi hlavní přednosti koupi matrace DORMEO patří možnost vyrobení jakkoli velké matrace přímo na míru vaší posteli, ať už máte postel podlečkovi, či od oblíbeného desingera. Pokud bydlíte v Praze, novou vám matraci změří přímo u vás doma.

Matrace DORMEO máte možnost vyzkoušet v matračním centru přímo v Praze, kde vám vyškolený personál poradí tu nejvhodnější matraci právě pro vás. Samozřejmostí je možnost odvozu nové matrace přímo až k vám domů. Největší předností u matrace DORMEO je skutečnost, že matraci kupujete přímo od výrobce, nikoli od přeprodejce a tedy máte příležitost koupit matraci za tu nejlepší cenu na trhu. Nákup matrace v Praze přímo od výrobce zaručuje příjemné jednání a odborný personál, který o matracích DORMEO ví úplně vše.

Ke každé matraci DORMEO získáte kromě dopravy zdarma po Praze také navíc malý dárek. Spolu s matrací DORMEO si můžete v internetovém obchodě DORMEO koupit také zároveň lamelový rošt, či lůžkoviny jako jsou polštáře a deky a další doplňky do vaší ložnice a k vaší posteli s novou matrací. Kromě internetového obchodu nalezete společnost DORMEO také v kamenné prodejně v Praze, kde vám rádi poradí jak vybrat matraci přesně podle vašich potřeb a přání. 

V nabídce matrací DORMEO jsou samozřejmě také zdravotní matrace, které jsou určeny jak nejmenším dětem, tak dospělým. Zdravotní matrace je vhodná pro každého, kdo mívá potíže se zády a potřebuje specifické vlastnosti matrace či polštáře. Zdravotních matrací je celá řada a není nic snazšího než navštívit DORMEO Praha a nechat si poradit, kterou matraci zvolit právě pro váš pohodlný spánek.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství