13.01.2015 13:25

Levný plyn

Trh s energiemi pro domácnosti se také v České republice po dlouhých letech konečně rozhýbal a začali na něm působit noví dodavatelé a to jak v oblasti elektřiny, tak také v oblasti dodávky zemního plynu. Dodavatelů zemního plynu působí na našem trhu celá řada a tak je možné díky snadnému přechodu k jinému dodavateli získat opravdu levný plyn. Nejsnazší pro zjištění výhodné ceny plynu je podívat se na porovnání cen plynu vašeho dodavatele s jiným.

Jedním z nových dodavatelů zemního plynu je u nás dodavatel Enra Services s.r.o., který se specializuje na dodávky zemního plynu pro domácnosti. Na stránkách tohoto dodavatele najdete také online formulář pro srovnání ceny plynu od vašeho dodavatele právě s dodavatelem Enra Services s.r.o. Pokud máte zájem o levný plyn, měli byste zvážit právě tuto nabídku, mezi kterou patří také například nejlevnější tarif eFIX24, kde odpadá i zbytečná byrokracie kolem zasílání faktur a dalších informací. Faktury jsou vám zasílány na email, stejně jako online probíhá i veškerá další komunikace a k hrazení plynu dochází převodem přes účet. Proto pak můžete mít opravdu velmi levný plyn. Samozřejmě můžete využít i klasický tarif, kde vám bude pravidelně chodit faktura se složenkou, nebo je možné využít platby SIPO.

Přechodu od vašeho dodavatele k Enra Services s.r.o. se ničeho nemusíte obávat. Díky společné distribuční síti pro zemní plyn, bude vše při starém a změnu dodavatele poznáte pouze na změně účtu pro platbu za plyn a na faktuře bude nižší cena plynu. Stejně tak nedojde k přerušení dodávky plynu či jeho výpadku. Za změnu dodavatele se u Enra Services s.r.o. nic neplatí, naopak pokud doporučíte i svého známého můžete za každého nového zákazníka získat bonus 500,- Kč a to i opakovaně. Se změnou dodavatele vám v Enra Services ochotně pomohou, stačí dodavatele pouze kontaktovat a vše potřebné vám zanesou až přímo k vám domů, nebo si můžete dokumenty stáhnout z webových stránek, vyplnit a zaslat poštou.

Proč byste měli platit za plyn víc, když nemusíte!

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství