17.04.2012 15:53

Levné dřevostavby

Dřevostavby jsou dnes rychle rostoucím trendem ve stavebnictví a prosazují se stále více na úkor klasických domů. Dřevostavby mají celou řadu výhod oproti klasickým stavbám domů stavěných s použitím tradičních postupů a materiálů. Dřevostavby konkurují klasickým domům zejména rychlostí výstavby, cenou a také energetickou úsporou. Levné dřevostavby můžete pořídit již za méně než 1,5 milionu Kč včetně DPH.  

Dřevostavby umožňují také velmi širokou variabilitu řešení, kdy můžete zvolit řešení dřevostavby na klíč přesně podle vašich přání a požadavků. Výhodou dřevostavby na klíč je možnost začlenění stavby domu do okolní krajiny či zástavby, tak aby ji svým charakterem nenarušovala, ale naopak s ní byla v souladu. Stavba dřevostavby zahrnuje jak exteriér, tak interiér včetně zateplení, rozvodů a omítek. Hlavní předností je samozřejmě rychlost, kdy je možné mít postavený nový dům během 30 až 60 dnů. Dřevostavba je tak nejrychlejší možnost získání bydlení ve vlastním domě, který je navržený přesně podle vašich přání a představ. Dalším zmiňovaným kladem dřevostaveb na klíč jsou jejich nízké pořizovací náklady a to při zachování kvality bydlení a veškerého komfortu na bezpečnost, energetickou úspornost a pohodlí. Příkladem úspěšných realizací jsou například dřevostavby Olomouc.

Dřevostavby na klíč nabízí například společnost HP DOMY s.r.o. www.hpdomy.cz, která staví domy po celé ČR. Výstavba dřevostavby tak nezahrnuje jen velká města, jako jsou Praha, Brno, Ostrava nebo Olomouc. Nabídka levných dřevostaveb platí pro celé Čechy. Sídlo této společnosti stavějící dřevostavby je Olomouc. Více informací o levných dřevostavbách získáte přímo na stránkách www.drevostavby-hpdomy.cz, mezi spokojenými zákazníky se objevuje celá ČR. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství