08.08.2012 10:39

Laciný mobil s os Android

Chytré telefony jsou dnes stále rozšířenější, a pokud navštívíte kamennou prodejnu svého mobilního operátora, tak je velmi málo pravděpodobné, že v nabídce dotovaných telefonů naleznete více než několik kousků klasických mobilních telefonů. Naopak je jisté, že regály s vystavenými telefony budou plné chytrých telefonů s operačními systémy Android a dalších mobilních platforem.

Jak na tom jsou aktuální nabídky chytrých telefonů s operačním systémem Android? Podívejme se například na mobilní telefony značky ZTE. Mobilní telefony ZTE jsou šestou nejprodávanější značkou mobilních telefonů na světě. Model ZTE Blade, který přichází na český trh, pohání operační systém Android Froyo. Telefon ZTE Blade nabízí fotoaparát s automatickým ostřením a 3,2 MPx. Samozřejmostí je použitelnost různých typů internetového připojení. Jde přeci o smartphone, takže internet je samozřejmostí. K internetu se můžete připojit prostřednictvím WIFI, HSDPA, HSUPA. Pohodlnému sdílení je připraven Bluetooth, jehož prostřednictvím snadno přenesete fotografie pořízené telefonem ZTE Blade a nebo další soubory.

ZTE mobily jsou z pohledu zákazníka zajímavým zbožím. Poskytují velmi širokou nabídku funkcí (s možností dalších rozšíření) a přitom nejde o drahé mobilní telefony. Operační systém Android sdružuje služby od Google, jako je Gmail, kalendář, vyhledávání a další. Samozřejmostí je snadný přístup na Facebook či Twitter.

ZTE mobilní telefony jsou sice novinkou na našem trhu, jejich servis je ale bezproblémový na celém území EU. Pokud tedy hledáte levný mobilní telefon s Androidem, podívejte se na ZTE Blade, třeba bude nejlepší volbou právě pro vás.

ZTE mobil

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství