07.05.2012 13:32

Kvalitní žaluzie a rolety

Letní dny se přiblížily a v kancelářích a bytech otočených na jih, začíná být stále tepleji, jak se paprsky slunce opírají stále více do okenních skel a oteplují kanceláře a pokoje. Co s tím, když vám zvyšující se teplota znepříjemňuje práci a sluneční paprsky dělají monitor či displej počítače nečitelným? Řešení je přitom velmi jednoduché a levné. Vaši kancelář, nebo byt, vhodně a funkčně doplní levné žaluzie nebo rolety. Žaluzie či rolety jsou rychlým a snadným řešením, které navíc elegantně doplní interiér vašeho bytu nebo kanceláře.

 

Pro řešení domu nebo bytu s novými okny mohu být vhodné žaluzie do plastových oken, které jsou nainstalovány mezi vnitřním a venkovním sklem. Pohyb žaluzií tak neruší okolí a žaluzie jsou dobře chráněny před případným poškozením, například při čistění oken. Tento typ žaluzií je možné namontovat také do starších typů oken, které mají dvojité sklo. Výhodou je, že takto umístěné žaluzie nezabírají žádný prostor navíc v místnosti.

 

U oken, která jsou tvořena pouze jedním sklem, nebo dvojitým sklem s minimální mezerou doporučujeme zvážit výběr mezi předokenními textilními roletami a venkovními žaluziemi či roletami. Předokenní textilní rolety mohou být dobrým řešením, pokud máte z vnitřní strany před oknem dostatek místa a nebo je okno zapuštěné ve zdi. Neztratíte tak, žádný prostor, který můžete v místnosti postrádat a rolety svým vzhledem působí příjemně do místnosti. Pokud potřebujete mít přímo u oken například stůl, nebo květiny, které se rády opírají téměř o skla, doporučujeme vám zvolit si místo předokenních textilních rolet venkovní žaluzie či rolety. Výhoda venkovního umístění je právě v úspoře místa v místnosti.

 

Nabídka barev a materiálů rolet i žaluzií je velmi široká, tak aby si vybral opravdu každý podle svého přání a barev stávajících interiérů či exteriérů domu. Můžete si například zvolit bambusové žaluzie, místo klasických hliníkových.  

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství