23.03.2015 12:41

Kurz Time managementu

Time management patří do skupiny takzvaných měkkých dovedností, které by si měl bez výjimky osvojit každý manažer a zaměstnanec na vyšší pracovní pozici. Time management je souborem nástrojů, které mají jediný cíl a tím je úspora času díky dobře zvládnuté organizaci úkolů a činností. V dnešní době se bez správného hospodaření s časem nedá obejít ani v osobním životě. Přitom není potřeba znovu vymýšlet kolo a hledat vlastní cestu, ale je možné se seznámit s již vyzkoušenými postupy, které se osvědčily miliónům lidí. Jedním z míst, kde si můžete tyto dovednosti osvojit, je právě kurz Time managementu, který navíc můžete snadno absolvovat online ze své kanceláře či domácnosti.

Přesně takovým je kurz Time managementu od vzdělávací společnosti Motiv P. K jeho absolvování vám stačí počítač s připojením na internet. V tomto kurzu se seznámíte se základními nástroji pro organizaci času, jako jsou čtyři generace zvládání času, ABC analýza, což je technika pro nastavení priorit, seznámíte se s typologií lidí podle zacházení s časem a dalšími základy efektivního nakládání s časem. V kurzu se také dozvíte nejrůznější tipy a triky, které jsou vhodné k tomu, abyste dokázali svůj čas efektivně využívat a zároveň se neuštvali. Výhodou online kurzu Time managementu je možnost jeho opakovaného spouštění s časově neomezeným přístupem. Velmi snadno se tak můžete věnovat vzdělávání například při cestování, nebo na dovolené.

Na oline kurz Time managementu navazují další virtuální kurzy, jako jsou například kurzy Stress management a Work-life balance, které vám pomůžou v rozvíjení potřebných dovedností. Hlavní výhodou je skutečnost, že při kurzech společnosti Motiv P nemusíte trávit čas cestováním na kurzy a trávením času při skupinovém školení. To ocení i ekonomická oddělení firem, která mohou díky úspoře peněz objednat pro zaměstnance více kurzů měkkých dovedností a to díky jejich ceně a úspoře času. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství