02.03.2012 07:42

Kuchyně - mobilní kuchyňský návrhář

Mobilní kuchyňský návrhář je moderní služba, která nabízí vytvoření návrhu nové kuchyně, přímo u vás doma. Tedy ve skutečném prostoru, kde se bude nová kuchyně nacházet. Díky tomuto jedinečnému přístupu, je vysoce pravděpodobné, že se při návrhu kuchyně nezmýlíte, nebo neuděláte chybu například v nesprávném změřen prostoru. Dnešní kuchyně je z velké části především o dobré organizaci prostoru, kde každý krok navíc může v budoucnosti překážet. Už jen praktické rozvržení umístění spotřebičů může být bez vnější rady oříšek. Výhodou kuchyňského návrháře je také přímo možnost konzultovat uvažované materiály a spotřebiče.

Mobilní kuchyňský návrhář s vámi vytvoří kuchyň přesně podle vašich představ. Tím, že s vámi stráví čas přímo na mítstě, kde bude kuchyně nakonec zrealizována, může vám například poradit vhodné zvolení barev, typy vhodných spotřebičů, ale také můžete nad návrhem kuchyňské linky debatovat s vaší rodinou. Budoucí prostor kuchyně mobilní kuchyňský návrhář také profesionálně změří, a tak se nemusíte bát, že byste v budoucnu zjistili, že nová kuchyňská linka se vám do kuchyně nevejde. Mobilní kuchyňský návrhář s vámi vytvoří kuchyni přesně na klíč.

Kuchyně na míru nabízí společnost Gorenje, jenž má dlouholeté zkušenosti z výroby a návrhu kuchyňských spotřebičů. Společnost Gorenje je zároveň jedním z největších výrobců kuchyní a kuchyňských spotřebičů v celé Evropě. Při své práci spolupracuje s předními světovými designéry. Kvalita výrobků Gorenje je prověřena dlouhou tradicí. Návrh kuchyně je celý zdarma a díky němu získáte kompletní kuchyňskou linku se všemi navrženými prvky. Spousty inspirace pro vaše rozhodování při pořizování nové kuchyně nabízí také facebooková stránka kuchyně fotogalerie, kde naleznete řadu návrhů a fotografií a odkazů na zajímavé články. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství