16.04.2013 13:52

Kreditní karty

Kreditní karty jsou jedním z typů platebních karet, které ovšem na rozdíl od klasických platebních karet umožňují automatické čerpání kreditu (úvěru) prostřednictvím karty a to více než je váš zůstatek na účtu. Výhodou kreditních karet je pak také to, že nejsou vázány na bankovní účet a přitom jejich prostřednictvím můžete dělat vše co s běžnou platební kartou, jako je například placení přes internet, výběr peněz z bankomatu, platba v obchodě, ale zároveň máte i něco na víc v podobě slev, bonusů a výhod.

Předním poskytovatelem kreditních karet je v České republice bankovní společnost Citibank. Citibank v ČR nabízí již 18 typů Citi kreditních karet, což je nejvíce ze všech ostatních bank působících v České republice. Společnost Citi navíc patří mezi k jedné z největších finančních skupin na celém světě. Jde tedy o spolehlivého partnera pro vaše finance. Kreditní karty Citi jsou rozdělené podle typů a změření. Mezi zajímavé patří například Billa karta, Citi Life či O2 Citi.

Kreditní karta Citi Life je klasická kreditní karta, která kromě všech standardních funkcí nabízí slevy až 25% u partnerů Citi z oblasti nakupování cestování a dalších. Další výhodou navíc je možnost získat 2% zpět z každého nákupu do výše 2 000,- Kč měsíčně. Kreditní limit této karty je až do výše trojnásobku čistého měsíčního příjmu.

Citi BILLA kreditní karta je ukázkou spojení nakupování s kreditní kartou. Citi BILLA karta spojuje výhody karty Billa Bonus clubu s výhodami kreditní karty Citi. Kreditní limit je také až do výše trojnásobku čistého měsíčního příjmu.

O2 Citi kreditní karta spojuje možnost kreditního úvěru s platbami za vyúčtování služeb O2, kde při použití O2 Citi kreditní karty na úhradu služeb 02 získáváte až 30% slevu. Kromě této výhody získáváte také výhodu 55 dní bezúročného období pro platby služeb O2. Samozřejmostí jsou předchozí obecné výhody kreditních karet Citi.

Pokud získáte některou za tří uvedených karet, máte možnost získat pro své blízké další 4 kreditní karty u kreditních karet Citi BILLA a Citi Life. U karty CIti O2 můžete získat tři další bonusové karty.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství