16.12.2014 04:20

Káva do kanceláře

V žádné kanceláři dnes nesmí chybět káva a to jak pro návštěvy, tak pro zaměstnance. Řada firem a kanceláří řeší možnost přípravy kávy pro zaměstnance stále postaru, tedy obyčejnou rychlovarnou konvicí. Přitom zajištění kvalitní kávy včetně kvalitního přístroje na její přípravu je benefit, který ocení všichni zaměstnanci včetně vašich klientů a zákazníků. Kvalitní přípravu kávy vám zajistí dobrý kávovar a požitek z kávy pak dobrá značka kávy samotné. V každé kanceláři by proto neměl chybět kávovar a kvalitní káva. Sami uvidíte, jak pořízení kávovaru s kvalitní kávou ocení vaši zaměstnanci.

Pořízení kvalitní kávy a dobrého kávovaru přitom není drahé. Kvalitní italskou kávou je například italská káva Pascucci. Kávovar do kanceláře si můžete spolu s italskou kávou Pascucci zakoupit, zapůjčit anebo pořídit na splátky. Samozřejmostí je při dodání kávovaru jeho kompletní instalace a zaškolení. Stejně tak po dobu jednoho roku budete mít zajištěný rychlý servis zcela zdarma a stejně tak snadno dostupný pozáruční servis. Kávovary se navíc vyznačují jednoduchou obsluhou.

Káva do kanceláře Pascucci je dodávána za příznivé ceny vždy v balení o 1 kg. S novým kávovarem ovšem nebudete mít nejmenší problém spotřebovat větší množství kávy, protože se kávovar bezpochyby stane nejoblíbenějším přístrojem v celé firmě. Zákazník obdrží také originální Pascucci porcelán na kávu.

Ze všech benefitů, které můžete pro své zaměstnance vymyslet je kávovar na přípravu oblíbeného espressa a dalších typů kávy tím nejsnazším a přitom u zaměstnanců velmi oblíbeným. Stejně tak pořízení kvalitní italské kávy Pascucci zpříjemní vašim zaměstnancům pobyt v kanceláři a to jak chutí, tak příjemnou vůní. Při pořízení nejméně 8 balení kvalitní italské kávy Pascucci získáte množstevní slevu, díky které vychází tato kvalitní italská káva cenově srovnatelně s běžnými běžné druhy kávy.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství