20.11.2012 14:01

Kancelářské centrum

Kancelářské centrum Praha nabízí služby pro podnikatele, kteří nechtějí utrácet vysoké náklady za budování sídla, či pronájmy drahých kancelářských prostor. Jednou z možností je možnost zřízení sídla vaší firmy v Praze. Sídlo firmy v Praze dodá vašemu podnikání potřebnou prestiž ať již podnikáte z koutu republiky, či z domova. Další ze služeb je možnost pronájmu virtuální kanceláře, také na prestižní adrese v centru Prahy. Virtuální kancelář Praha je snadným a levným řešením, jak mít sídlo i prostory své firmy v Praze a nemuset platit drahé měsíční nájmy.

Virtuální kancelář je možnost pronájmu kancelářských prostor na velmi krátkou dobu, která začíná od jedné hodiny. Můžete si tak snadno domluvit schůzky či pracovní jednání v Praze ve vašich prostorech, které si na potřebnou dobu jen pronajmete. Samozřejmostí k virtuálnímu sídlu jsou další doplňkové služby, jako je přeposílání příchozí pošty, vlastní faxová linka, pronájem telefonu a další služby, které se vám mohou hodit aniž by jste museli do virtuálního sídla v Praze docházet.

Další ze služeb je možnost založení společnosti s.r.o. přímo na míru vašim potřebám. Při založení společnosti na míru odpadá náročné vyřizování všeho papírování a zdlouhavého obcházení úřadů. Kancelářské centrum Praha tak může být komplexním řešením pro vaše podnikání.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství