04.01.2014 16:48

Inzertní portál zvířat - zvířecí inzerce

Máte doma zvířecího mazlíčka, nebo si plánujete pořídit nového? Pokud ano, je právě pro vás určen inzertní portál pro chovatelské potřeby, domácí mazlíčka a zvířata a s nimi souvisejícími službami. Inzertní portál ZooBurza.eu nabízí stovky aktuálních inzerátů, týkajících se chovatelství, zvířat a jejich potřeb. Inzerce zvířat je na internetu velmi vyhledávanou kategorií a tak se každému chovateli hodí, podobný inzertní portál, kde může porovnávat nabídky a také umisťovat nabídku svoji.

Portál ZooBurza.eu je rozdělený do přehledných kategorií podle druhů chovaných zvířat i podle nabízených služeb. Základní orientace je vyřešena podle druhu zvířete, kdy například inzerce psů, se dále dělí na inzerci štěňat, dospělých psů a služeb pro psy. Stejným způsobem jsou rozděleny i další druhy zvířat, například inzerce koček, plazů, obojživelníků a dalších. 

Kromě zvířectva obsahuje inzertní portál také nabídku akvaristických a tera potřeb. V nabídce najdete vodní rostliny, pokojové rostliny, akvária, terária a další potřebné vybavení, které ocení každý domácí chovatel.

Používání inzertního portálu ZooBurza.eu je pro vkládání i čtení inzerátů zdarma. To je velká výhoda oproti jiným inzertním portálům, které jsou často zpoplatněny. Bezplatné je i vkládání fotek k inzerátu a také internetová diskuse na portále. Výhodou portálu je bezpochyby také to, že inzerce je v několika jazycích včetně například slovenštiny, polštiny, maďarštiny a samozřejmě němčiny a angličtiny. Tím se pro vás rozšiřuje okruh možných inzerentů a nakupujících což je důležité například v případě, že nabízíte například koně na prodej, či větší zvířata. V takovém případě je pro úspěšný prodej vždy výhodné oslovit co největší skupinu možných zákazníků.

 Inzertní portál ZooBurza.eu je určený jak pro soukromou inzerci, tak i pro firemní.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství