12.03.2012 14:31

Investice do diamantů

V dnešní době probíhající hospodářské recese je obtížné najít způsob vložení financí do některého z tradičních investičních odvětví, jako jsou například akcie nebo dluhopisy. Tradičně i v době hospodářského poklesu se však vyplatí investovat do zlata nebo například do diamantů. Investice do diamantů nabízí v České republice například klenotnické společnost Diamonds International Corporation, která zde působí již od roku 2006. Obecně samozřejmě platí zásada rozložení rizika při jakékoli investici, tedy nevsadit všechny peníze na jednu kartu. Investice do diamantů je ale mezi investicemi poměrně jistým přístavem, kdy i v průběhu uplynulých patnácti let kontinuálně roste jejich cena. Na cenu diamantů nemá negativní vliv ani propad akciových trhů, naopak se v době nestabilních výdělků na akciových trzích stále více investorů zaměřuje právě na investice do zlata či diamantů.

Společnost Diamonds International Corporation dnes působí v řadě dalších zemí, včetně Honkongu, Ruska a Číny. Od svého vzniku se Diamonds International Corporation podílela například na výrobě korunky krásy pro Miss Universe SR 2009.

Investice do diamantů je velmi starý způsob úschovy financí a o jeho návratnosti svědčí také fakt, že během uplynulých sta let měly diamantové burzy pouhé dva poklesy a to v letech 1978 – 1981 a přelom let 2008/2009. Po celé období zaznamenávají diamanty pouze kontinuální růst. Pokud se rozhodnete zvážit svojí investici do diamantů, neměli byst společnost Diamonds International Corporation vynechat. Kromě investice do diamantů nabízí společnost také výrobu a prodej šperků, s diamanty zejména. Samozřejmostí je i všech šperků puncovní značka a také ochranná vlastní známka D.I.C. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství