01.09.2013 18:15

Identifikace uživatelů

Pro podnikání prostřednictvím internetu, či pro firmy, které svojí webovou prezentaci zamýšlejí opravdu vážně, nikoli jen jako statickou stránku s kontakty, je jednou z klíčových možností umě správně vyhodnotit jací návštěvníci na jejich stránky či nabídku produktů přicházejí. Možnosti internetu se přitom stále zlepšují a dnes už není problém přesně identifikovat konkrétního uživatele. Přesto této možnosti české firmy zatím využívají překvapivě jen velmi málo.

Každý už dnes má na svých stránkách, či e-shopech počítadlo, obzvláště když jsou dispozici zdarma. Jenže obyčejné počítadla, i ta sofistikovaná jako Google Analytic nerozpoznají jednotlivé firmy, které si vaše stránky prohlížejí. Tohle ovšem umí služba Seeky.cz, která prostřednictvím softwaru přesně odpoví, kdo se na vaši stránku koukal, jaké všechny stránky navštívil a především o jakou jde firmu. Informace o tom, jaká firma se na váš web koukala a jaké si prohlížela stránka je přitom klíčová informace pro váš internetový marketing, lépe řečeno pro prodej. Pokud například zjistíte, že vaše řešení pro maloobchod si prohlížel obchodník z konkrétní společnosti, není nic snazšího než jej ihned kontaktovat s konkrétní nabídkou zboží, které si u vás prohlédl.

Díky nástroji Seeky.cz můžete zacílit svůj prodej na konkrétní zákazníky, o kterých budete vědět, že si vaše zboží prohlíželi. Navíc nejde jen o ledajaké zákazníky, ale výhradně o firmy. Tedy zákazníky, kteří zpravidla nenakupují jednotlivé kusy zboží, ale například kompletní vybavení či realizace. Váš internetový marketing se díky nástroji Seeky.cz posune o několik stupňů výše. Službu Seeky.cz si můžete navíc bezplatně vyzkoušet a až poté se rozhodnotu pro placenou verzi. Za nástrojem Seeky.cz stojí úspěšná společnost ALSENTA s.r.o., která provozuje například portál firmy.cz či poptávkový portál b2bpoptavka.cz.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství