12.08.2011 15:29

Hromadné slevy

Fenomén hromadného nakupování nekončí. Po velikém boomu slevových portálů sice pomalu dochází k postupné konsolidaci jednotlivých podnikatelů a slučování slevových portálů, ale stále jde o velmi lukrativní trh. Zákazník už ale jistě začíná vítězit nad přehršlem slevových serverů. Za postupné vítězství zákazníka z velké části mohou slevové agregátory. Slevové agregátory, generující všechny slevy na jednom místě, zpřehlednily zákazníkům nakupování na slevových portálech.

Mezi lídra na trhu slevových agregátorů u nás patří slevový agregátor Slevy Dnes. Každý den nabízejí Slevy Dnes až 1500 nejrůznějších slev z více než 40 měst. Pravidelně monitorují více než 240 slevových serverů a snaží se nabídnout všechny dostupné slevy na jednom místě. Všechny slevy jsou přehledně řazeny do kategorií a oštítkovány. Podle štítků a kategorií tak velmi snadno naleznete všechny slevy pohromadě podle jejich typu.

Slevy dnes jsou úspěšné na českém trhu, a proto se připravují na vstup na slovenský trh slevových serverů. Denní návštěvnost úspěšného slevového agregátoru je už 50 000 uživatelů, sledovat jej můžete i na facebooku. Tak pokud ještě stále pokukujete po dovolené či prázdninovém pobytu, zkuste se podívat, zda nenabízejí právě pro vás nějakou atraktivní, a k tomu jak jinak než se slevou, dovolenou či víkendový pobyt.

 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství