24.07.2012 17:33

Garážová vrata

Stavíte garáž, nebo nový dům, nebo potřebujete vybavit sklad novými vraty? Pokud ano, tak se jistě rozhlížíte po nových vratech, kterými uzavřít novou garáž, nebo zabezpečit sklad vaší firmy. Garážová vrata vám zajistí bezpečí vaší nemovitosti, aniž by narušily její vzhled, nebo se staly nefunkčním doplňkem.

Vrata se obecně dělí do dvou základních skupin, dle svého využití. První skupinu tvoří průmyslová vrata, využívaná především u průmyslových areálů či skladů. Druhou skupinu tvoří garážová vrata, která se používají u rodinných domů.

Garážová vrata nabízí v České republice například společnost DMS Group s.r.o., která přímo vyrábí jednu ze značek garážových vrat a to garážová vrata DORHAN. Garážová vrata DORHAN jsou vyráběna přímo v České republice, zákazník tak nemusíme obavy, že by v případě poruchy či potřeba náhradního dílu byl odkázaný na dovozce vrat ze zahraničí či Asie. Garážová vrata jsou vyráběna přímo na míru konkrétnímu zákazníkovi a konkrétní stavbě. Samotná výroba garážových vrat probíhá v závodě v Kadani na moderní výrobní lince.

V základní nabídce garážových vrat DORHAN jsou typy RSD01 a RSD02. Novinkou jsou garážová vrata typu YETT, která jsou bezpečná a zároveň energeticky úsporná a zahrnují zkušenosti dlouholetého vývoje a výroby garážových vrat. Objednání garážových vrat probíhá prostřednictvím online poptávkového formuláře, ve kterém si zákazník vybere typ vrat, pohon, kování, či použitý materiál. V nabídce jsou u garážových vrat lamely v několika odstínech včetně imitace dřeva. Pokud si zákazník nevybere ze základní nabídky barev, je možné vyrobit vrata jakékoli barvy ze stupnice RAL.

Dalším prvkem, který si zákazník volí je typ povrchu lamel garážových vrat. Základní nabídku tvoří tři typy povrchu lamel od hladkého po imitaci dřeva. Samozřejmostí je i volba typu panelů vrat. Samozřejmostí je i volba pohonu mezi různými motory, které se mezi s sebou liší například v možnosti dálkového ovládání. V případě výpadku elektřiny je samozřejmě možné garážová vrata spustit či vytáhnout také ručně.

Standardní doba výroby garážových vrat je 3 až 5 týdnů, záleží na specifikaci objednávky. Ve vratech je možné mít i integrované dveře, pro přímý průchod do garáže. Záruka na garážová vrata DORHAN je 24 měsíců a samozřejmostí je možnost servisu přímo od výrobce a to ve všech pobočkách v České republice. Garážová vrata DORHAN lze montovat až po dokončení všech stavebních prací, tedy i omítek včetně štuků. Hotova musí být před montáží garážových vrat i dlažba, tak aby bylo možné vyměřit přesný rozměr vrat, aby vrata doléhala. Výhodou garážových vrat DORHAN je také vysoká odolnost proti přírodním vlivům, zejména svitu slunce, chladu či dešti.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství