24.02.2012 20:52

Garážová vrata

Řešíte novostavbu, nebo přestavbu garáže? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout garážová vrata od společnosti DoorHan, která jsou vyráběná přesně na míru vaší staré garáži nebo zánovní novostavbě. Společnost DoorHan je v České republice zastoupena firmou DMS Group s.r.o., která zajišťuje distribuci garážových vrat po České republice.

Hlavní předností garážových vrat DoorHan je to, že jsou vždy vyráběna individuálně prostřednictvím vlastní výrobní linky, která patří k nejmodernějším ČR. Mezi nabízené produkty patří velká průmyslová vrata a logistické systémy, ale také garážová vrata pro rodinné domy. Hlavním rysem společnosti a vrat DoorHan je individuální přístup k zákazníků a zakázkám, který spočívá právě ve výrobě vždy originálních vrat na míru dané stavbě.

Garážová vrata pro rodinné domy jsou vyráběna také prostřednictvím moderní automatické linky, zaručující individuální vrata pro každý dům. Garážová vrata pro rodinné domy se vyrábějí v sedmi základních barvách a šesti dekorech s imitací dřeva. Další z výhod produktu DoorHan je tepelný most, díky němuž nedochází k promrzání žádné z částí vrat u vaší garáže. Základní typy vrat jsou RSD 01 a RSD 03, které mají například dvojité těsnění, vysokou tepelnou izolaci a dlouhou životnost. Garážová vrata jsou testována na 10 000 cyklů použití, což je také jejich nejnižší životnost udávaná přímo výrobcem. Samozřejmostí je několik druhů kování, dle individuálních potřeb zákazníka. Garážová vrata se dodávají s ručním nebo motorovým ovládáním.

Pohony garážových vrat jsou především motorové, ale lze mít také vrata na ruční stahování. Každý z nabízených typů motorů je proveden v kvalitním designu a je zabudován přímo k vodící liště a do stropu garáže. Součástí je pak dálkový ovladač garážových vrat. V případě výpadku elektrické energie lze samozřejmě vrata stáhnout či vytáhnout ručně. Garážová vrata DoorHan splňují vysoké a kvalitní standardy bezpečnosti. Bezpečnost se vztahuje jak k samotnému provozu garážových vrat DoorHan, tak k zabezpečení proti vniknutí z venku, tedy proti krádeži. Jistě je vhodné mít ovšem váš dům celý pojištěný, a to i navzdory kvalitním materiálům použitým na garážová vrata i kvalitní řemeslné práci při jejich montáži. Dodací lhůta garážových vrat je 3 až 5 týdnů, v závislosti na typu a specifičnosti objednávky. Například garážová vrata s integrovanými dveřmi trvají, bývají dodávány až na konci dodací lhůty.

 

Garážová vrata jsou vyztužena proti nežádoucím povětrnostním vlivům speciálními omega profily, které zabraňují ohýbání v důsledku vlivu slunce či mrazu. Větší vrata mohou mít integrované dveře, tak byste mohli vraty procházet a nemuseli, je celé otevírat. Vrata jsou montována jako zasouvací pod strop garáže, takže nezabírají příliš místa a vaši garáž můžete využívat k různým typům činností nežli jen k parkování auta. Bezpečnost garážových vrat DoorHan zaručuje také jejich montáž za otvor vrat. 

Garážová vrata se montují až po všech fasádních a omítkových pracích a také po kompletním dokončení všech podlahových prací, které souvisejí s předním otvorem do garáže. Obvyklá doba montáže garážových vrat DoorHan je stejná jako v případě montáže oken. Desing garážových vrat je možné konzultovat s vaším architektem, včetně zvoleného typu a barvy s kováním. Vrata mají výborné tepelně izolační vlastnosti, které oceníte, zvlášť pokud stavíte váš dům jako nízkoenergetický nebo pasivní.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství