12.03.2015 12:59

Firemní teambuilding

Hledáte pro vaši firmu a zaměstnance benefity, které by nebyly příliš drahé a zároveň by splnily svoji úlohu? Pokud ano, měli byste zvážit teambuilding, který splňuje jak příjemný zážitek pro vaše zaměstnance spojený se zábavou a relaxem, tak zároveň posiluje váš pracovní tým k lepším výkonům. Za jedny peníze získáte dvě výhody v podobě oblíbeného benefitu pro zaměstnance a zároveň investice do posílení týmové spolupráce, která pomůže zvýšit produktivitu vašich zaměstnanců.

Mezi hlavní přednosti teambuildingu patří budování týmu a stmelení kolektivu, proto se hodí jak pro manažerské pozice středního a vyššího managementu, tak i pro pracovní kolektivy jednotlivých oddělení. Zároveň dochází k posílení důvěry a posílení vztahů. Pomocí různých typů her a aktivit dochází k získání energie celého kolektivu a následnému zvýšení pracovní motivace a výkonu. Výborně se hodí i pro posilování firemních hodnot, kultury a zlepšení spolupráce na pracovišti.

V nabídce teambuildingových agentur v České republice převyšuje se svými mnohaletými zkušenostmi konkurenci společnost NEWDAY, která se věnuje teambuildingu již 15 let. Za tu dobu prošlo jejími více než tisíci uspořádanými akcemi několik desítek tisíc účastníků. 15 let znamená především obrovské množství zkušeností a kvalitně prověřený profesionální tým, který se svými zkušenostmi dokáže maximálně využít potenciál účastníků i čas určený pro teambuilding.

Základním mottem agentury NEWDAY je individuální přístup, kdy se snaží vyhovět svým klientům v jejich požadavcích a stavět akce na klíč dle jejich přání a představ. Kromě toho má celou řadu osvědčených teambuildingových programů, které se hodí jak do městského prostředí, tak do volné přírody či probíhají speciálních prostředích například bývalé podzemní továrny. V široké nabídce agentury NEWDAY nechybí pořádání firemních akcí, jako jsou večírky, firemní oslavy, či eventy pro obchodní partnery.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství