20.07.2012 21:47

Elektronické cigarety

Elektronické cigarety jsou novým fenoménem mezi všemi kuřáky, kteří se pokoušejí zbavit svého zlozvyku – kouření. Elektronické cigarety k nám přicházejí ze zahraničí, kde zažily doslova boom. Elektronické cigarety mají řadu výhod proti jiný formám odvykání kouření. Mezi hlavní výhodu patří to, že kuřákovi plně nahrazují zážitek kouření cigarety. To je velký rozdíl proti například nikotinovým náplastem, které jen pasivně dodávají omezené množství nikotinu přímo skrze místo, na které si je kuřák nalepí.

Elektronické cigarety umožňují regulaci množství nikotinu, který kuřák přijímá. Navíc zachovávají zážitek oné pauzy a zažitých návyků při kouření cigarety. Navíc zachovávají zážitek oné pauzy a zažitých návyků při kouření cigarety. Další nepochybná výhoda oproti kouření cigaret má elektronická cigareta v tom, že vypouštěný dým neobsahuje žádné další škodlivé látky, které obsahuje klasický cigaretový kouř, jako je například dehet. Elektronické cigarety také nepoškozují zápachem nábytek či oblečení kuřáka. Kvůli kouření už také nebudete s elektronickou cigaretou muset větrat, nebo stát na mrazu před svým oblíbeným barem, když zavede nekuřácký prostor v celém baru.

E cigareta není jen pro ty, kteří chtějí odvyknout svému zlozvyku, ale i pro ty, kteří si chtějí vychutnávat svoji pravidelnou dávku nikotinu a nechtějí ale už nadále obtěžovat své okolí, nebo si ničit zdraví karcinogenními látkami obsaženými v cigaretovém kouři. Na trhu je dnes celá řada příchutí elektronických cigaret připodobňující nejčastější značky klasických cigaret až po například ovocné příchutě. Další z jednoznačných výhod e cigarety je cena. Elektronické cigarety jsou výrazně levnější než kouření klasických cigaret. Rozdíl v ceně mezi používáním e cigarety klasickým kouřením je markantní a v čase se jen zvyšuje, Kuřák s elektronickou cigaretou kromě svého zdraví ušetří také svoji peněženku. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství