11.07.2013 20:05

Ekosik.cz - eshop zdarma

Mít vlastní e-shop je v dnešní době už samozřejmostí pro velkou část prodejců. Hlavní výhody v pořízení vlastního e-shopu jsou především v tom, že dochází ke snižování nákladů spojených s prodejem. Nemusíte mít pronajatou prodejnu, platit prodavače a trávit čas se zákazníky. Prostřednictvím e-shopu si zákazník své zboží sám vybere a objedná. Vám už stačí jen objednávku vyřídit.

Jak nejsnadněji získat vlastní e-shop? Jednoduchý řešením je využít některé z nabízených hotových řešení. Tedy neprogramovat se sám s vlastním e-shopem, ale využít buď pronájem e-shopu, či řešení zdrama. E-shop zdarma, nabízí například Ekosik.cz. Jde o možnost okamžitého spuštění vlastního e-shopu prostřednictvím předvytvořených šablon. Služba e-shopu u Ekosik.cz je opravdu e-shop zdarma. Je tomu tak proto, že si provozovatel vyhrazuje právo zobrazovat na e-shopu na konci stránky odkazy. To vás ale nemusí trápit, vaše podnikání to nijak neovlivní. Pro začátek vlastního obchodu je to ovšem ideální příležitost.

E-shop zdarma je přitom profesionálním řešením e-shopu s celou řadou pokročilých funkcí. Mezi pokročilé funkce patří například možnost blokace vybraných IP adres, mapování uživatelů, XML výstupy pro srovnávače cen či generátor vlastního loga obchodu. Samozřejmostí jsou základní funkce, jako evidence skladových zásob, nebo správa produktů, kategorií a výrobců.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství