29.07.2012 01:03

Bezplatná právní poradna

Právní radu potřebuje jednou za čas každý z nás. Pokud máte svého právníka, tak není nic snazšího než mu zavolat, či si sním domluvit schůzku. Právníci ale nepracují zadarmo, naopak často mají velmi vysoké paušály, které si většina lidí nemůže dovolit. Nezbývá tak než hledat právní radu zdarma. Kromě občanských poraden, či jiných neziskových organizací se nabízí použít internet a pokusit se vyhledat odpověď na konkrétní právní otázky. Ideálním místem pro hledání odpovědi je bezplatná právní poradna na stránce Právní linky.

Bezplatná právní poradna funguje jako jakýsi návod na řešení běžných životních situací, které se v životě mohou přihodit každému z nás. Právní odpovědi jsou poskytovány prostřednictvím článků na různá témata a životní situace. Všechny články jsou na stránkách bezplatné poradny Právní linky samozřejmě zdarma a k dispozici každému návštěvníkovi stránek poradny. Každý z článků se věnuje některé z častých životních situací, jako je exekuce, rozvod, výživnému či dopravním přestupkům. Články jsou vždy zpracovány přímo advokátem s bohatými zkušenostmi z právní praxe.

Kromě bezplatné právní poradny naleznete na stránkách Právní linky profesionální online poradnu a také profesionální telefonickou poradnu. Obě služby jsou oproti službě právní poradna zdarma zpoplatněny. Výhodou zpoplatněných služeb je jejich profesionalita, kdy právní dotazy zodpovídá zkušený advokát z renomované právní kanceláře, a také rychlost. V případě telefonického hovoru získáte základní odpovědi na vaše otázky během pár minut. U právní rady online, se dočkáte odpovědi nejpozději do čtyř dnů. Písemnou odpověď obdržíte ve formátu PDF na svůj e-mail. Na zpracování odpovědi se podílejí advokáti advokátní kanceláře a vždy je doplněna o konkrétní odkazy na části zákonů, které se dané životní situace týkají.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství