23.03.2015 12:10

Betonové ploty

Stavíte a přemýšlíte nad oplocením vašeho pozemku, domu, či firemního areálu? Pokud ano, určitě přemýšlíte nad tím, jaký plot zvolit. Při rozhodování byste měli brát v potaz především funkci oplocení a jeho životnost. Samozřejmě pro někoho je také důležitý vzhled oplocení a především jeho průhlednost či neprůhlednost. Zajímavým druhem oplocení s velmi dlouhou životností, které se prosazuje i jako zajímavý dekorativní prvek jsou bezesporu betonové ploty. Při použití betonu již nejde pouze o klasické nevzhledné šedé stěny, které se používaly například na oplocení sportovních areálů, ale naopak i zde je možné najít velké množství dekorativních prvků.

Betonové ploty mají jako hlavní výhodu již zmíněnou životnost, která přesahuje více než 30 let. Další nepochybnou výhodou, která hovoří pro betonové oplocení, je jeho nenáročná údržba. Nemusíte se obávat rezavění ani hniloby, jako je tomu u klasických drátěných a prkenných plotů. Nejnáročnější zákazníci ocení velmi vysoký prvek soukromí, kterého se dá docílit právě při použití betonového oplocení. Betonové ploty mohou být jak průhledné skrze dekorativní prvky, tak především zcela neprůhledné a chránící soukromí. Výhodou je jednoduchá konstrukce betonového plotu, kdy není třeba kopat základy pro celý plot, ale pouze pro sloupky ve tvaru písmene H, do kterých se betonové desky zasunují až na doraz. Díky bezzákladové konstrukci můžete při stavbě značně ušetřit.

Nabídku betonových plotů najdete na webových stránkách www.betonoveploty.cz, kde si můžete prohlédnout galerii různých typů plotů, včetně plotů v moderním designu. Stejně jako klasické ploty je možné betonové ploty natírat a vytvořit tak estetický zážitek přesně podle vašich představ. V neposlední řadě fungují betonové ploty také jako protihlukové prvky, kdy je díky nim možné pozemek odhlučnit od vnějšího hluku, způsobeného například dopravou. U průmyslových areálů najde betonové oplocení uplatnění především díky své rychlé konstrukci a také svému bezpečnostnímu přínosu.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství