07.06.2013 10:24

Bazény a zastřešení

Mít vlastní bazén je sen mnoha z nás. Vlastní bazén v letních měsících je požehnáním. Moci se v letním parnu „smočit“ na vlastní zahradě, ocení snad úplně každý, kde ale takový bazén získat? Jednou z možností je bazénový specialista společnost Albixon. Albixon se specializuje na bazény, jejich příslušenství, zastřešení bazénů a také na kompletní stavební přípravu pro nový bazén.

Společnost Albixon nabízí široký výběr bazénů a příslušenství. Samozřejmostí jsou různé velikosti bazénů a jejich různé typy. Bazény se zpravidla dělí na nadzemní a zapuštěné. Dále pak podle použitého materiálu například na plastové, laminátové fóliové. Žádaným doplňkem je zastřešení bazénů. Zastřešený bazén má řadu výhod, které brzy oceníte. Zastřešení bazénů ocení zejména ti, kteří předtím měli venkovní otevřený bazén a museli se potýkat se spoustou nečistot, jako je listí a podobně, které do otevřeného bazénu napadají.

Mezi základní příslušenství bazénů patří vysavače, čerpadla a filtrace. Filtrace bazénové vody vám zajistí stálou čistotu vody v bazénu. Dalším velmi žádaným doplňkem bazénů je LED osvětlení. Osvětlené bazény Albixon poskytují příjemný zážitek z bazénu po setmění.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství