07.12.2014 13:43

Autoservis Ostrava

Kupujete auto, nebo potřebujete provést servis či údržbu auta nebo firemního vozového parku? Pak pro vás může být řešením vložit důvěru ve zkušený a léty prověřený autoservis Ostrava, který provozuje je firma Auto Kadlec. Auto Kadlec má tradici již od roku 1999, jde tedy o osvědčený autoservis, který staví na zkušenostech a dobrých referencích stovek svých zákazníků. Zaměstnanci autoservisu se pravidelně vzdělávají a rozšiřují své znalosti z nejnovějších trendů v automobilovém průmyslu. Samozřejmostí je pravidelné rozšiřování znalostí zaměstnanců v profesních disciplínách, jako je například práce s diagnostickými systémy, komfortní elektronikou či zlepšování mechanických postupů při servisu automobilů.

Autoservis Ostrava firmy Auto Kadlec nabízí celou řadu služeb mezi které například patří: klasické servisní prohlídky jak záruční tak pozáruční, opravy havarovaných vozidel, výměna pneu, či dezinfekci automobilu včetně klimatizace. Všechny práce jsou prováděny pouze značkovým nářadím německých firem Berner a Würth, nemusíte se proto obávat poškození svého auta neodborným zásahem díky použitím nevhodného nářadí zaměstnanci autoservisu. Samozřejmostí je také kompletní vyřízení pojistné události od odtažení automobilu, jeho opravy až po nahlášení pojistné události a vyřízení všech formálních náležitostí pojistné události.

Jednou z novinek je také kontrola vozidla před jeho koupí, což ocení zejména ti, kteří si chtějí pořídit ojeté vozidlo. Kontrolou vozidla před jeho koupí můžete ušetřit vysoké pozdní výdaje na opravu skrytých vad. Autoservis Ostrava má také své heslo, na kterém si zakládá při své práci. Heslem Auta Kadlec je „kvalita, rychlost, spokojenost zákazníka a především poctivost“. Jak vidíte, nemusíte se bát, že vás budou chtít v autoservisu Auto Kadlec ošidit, protože by tak poškodili svoji více než 15 let budovanou reputaci a dobrou pověst.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství