16.12.2014 05:40

Autoservis a prodejna vozidel Auto Máca

Hledáte autorizovaného prodejce značek ŠKODA, SEAT nebo FIAT? Pokud ano, mohla by pro vás být ideálním řešením společnost Auto Máca, která působí na našem trhu již od roku 1992 a mezi jejíž domény patří právě prodej aut a jejich autoservis. Jde o léty osvědčeného a zkušeného dodavatele uvedených značek. Auto Máca patří mezi nejvýznamnější autorizované obchodníky vozů ŠKODA a FIAT na Vysočině.

Kromě prodeje nových vozů značek ŠKODA, SEAT a FIAT nabízí Auto Máca kompletní servis těchto vozů včetně záručních i pozáručních oprav. Od roku 2012 je v nabídce služeb této společnosti také nezávislý servis vozů VOLKSWAGEN. Samozřejmostí je též prodej a zajištění originálních i neoriginálních náhradních dílů pro servisované značky vozů. V autoservisu Auto Máca vám zajistí i odbornou montáž nejrůznějšího autopříslušenství a autodoplňků. Autoservis disponuje nejmodernějšími diagnostickými přístroji a zkušenými zaměstnanci, kteří jsou odborníky ve svém oboru. Samozřejmostí je také certifikát kvality ISO 9001 a certifikát. Součástí autoservisu je též 24 hodinová odtahová služba dostupná přes mobilní telefon.

Při zájmu o pořízení nového vozu jsou k dispozici předváděcí vozy všech tří prodávaných značek. Samozřejmostí je také poradenství ohledně financování nákupu nového vozu a jeho pojištění. Pokud ovšem uvažujete raději o pořízení ojetého vozu, jste také na správné adrese. Auto Máca nabízí k prodeji ojeté vozy značky ŠKODA a dalších značek. U značky ŠKODA jde o prodej ročních a zánovních vozů pod značkou ŠKODA Plus, která zaručuje ozkoušené a prověřené vozy s celou řadou dalších benefitů. Všechny ojeté vozy jsou nabízeny v garantovaném stavu.

Součástí prodeje nových i ojetých aut a autoservisu je profesionální přístup ke každému zákazníkovi. Auto Máca za svojí více než dvacetiletou historii má za sebou stovky spokojených zákazníků a vybudovanou pověst spolehlivé a důvěryhodné firmy.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství