29.07.2013 23:57

Aktivní dovolená, sportovní pobyty pro ženy

Aktivní dovolená je stále častějším lákadlem i pro české zákazníky cestovních kanceláří. Aktivní dovolená je ideální kombinací úplného odreagování od práce a využití volného času dovolené aktivním způsobem například pro zlepšení vašeho zdraví či kondice v kolektivu s ostatními. Mezi základní nabídky trávení aktivní dovolené patří například pobyty zaměřené na hubnutí či rehabilitaci. Samozřejmostí v nabídce jeou pak pobyty aktivní dovolené se zaměřením na Power jógu či Pilates.  

Přední cestovní kanceláří, která nabízí aktivní dovolené je CK S úsměvem. CK s úsměvem má ve své nabídce dovolené jak pro jednotlivce, tak také pro rodiny s dětmi. Aktivní dovolená s dětmi je ideálním řešením pro rodiče i děti, kdy je postaráno o náplň volného času dětí i rodičů. Samozřejmostí u rodinné aktivní dovolené je také hlídání dětí. Zkušenosti CK S úsměvem jsou v oblasti aktivní dovolené více než dvacetileté.

V kurzu jsou však v poslední době zejména cvičební pobyt pro ženy s celou řadou sportovních aktivit. Je samozřejmé, že ženy chtějí být krásné v každém věku a proto se nabízí jako ideální příležitost právě aktivní dovolená, které umožní dohnat vše, co během roku ženy zanedbávají například díky péči o rodinu či pracovním povinnostem. CK S úsměvem nabízí trávení aktivní dovolené pro ženy jak v Čechách, tak u moře. Vždy je v každé nabídce sportovní část dovolené plánována pouze s osvědčenými trenéry a těmi nejlepšími pomůckami.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství