20.11.2012 02:42

Akční letáky

Nakupování každého z nás dnes a denně ovlivňuje reklama a nabídka výhodné koupě či zboží v akci. Nejinak tomu je také u nabídky potravin a dalšího běžného zboží, které nabízí většina maloobchodů, supermarketů a hypermarketů. Abychom se dozvěděli o aktuální nabídce jsme neustále bombardováni desítkami letáků a to nejen od klasických supermarketů a hypermarketů. Akční letáky s nabídkou zboží rozesílají pravidelně také různé hobby markety, elektra, obchody s nábytkem a také drogerie.

Nabídka letáků je však velmi velká a ne každý navíc chce strpět plnou schránku několikrát denně, ve které se mu v záplavě letáků ztrácejí dopisy a ostatní pošta. Řešením jak, nemít plnou schránku a přitom vědět o každé slevě je jednoznačně nový server letaky-akce.cz, na kterém naleznete aktuální nabídku většiny obchodních řetězců prostřednictvím jejich aktuálních letáků. V každém letáku samozřejmě naleznete aktuální akční nabídky a slevy. Jde o stejné letáky, které jsou každý týdne distribuovány do vašich schránek.

 

Akční letáky jsou na serveru letaky-akce.cz přehledně seřazeny podle oborů obchodů například dle hypermarketů, nábytku, obuvi nebo drogerie. Pokud budete například hledat kaufland akční leták, velmi snadno jej na serveru naleznete hned podle několika kritérií. Letáky mají dnes i malé provozovny typu Žabka a dalších. Samozřejmostí v nabídce letáků jsou letáky největších obchodníků, jako je například Makro či Tesco. Makro leták vám tedy na serveru letaky-akce.cz neunikne. Výhodou samozřejmě je zejména to, že všechny letáky jsou na jednom jediném místě a tak snadno můžete porovnat akční nabídky od svého počítače a na poštovní schránku s klidem umístiti samolepku, zakazující vhazování reklamy.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství