01.10.2014 11:42

Advokáti Praha

Služby advokáta pravděpodobně za svůj život využije každý, tím spíše, že od letošního roku platí nový občanský zákoník, který nám všem dal větší smluvní volnost, na druhé straně ovšem bude pravděpodobně končit více sporů u soudu. Je to proto, že například úprava dědictví prošla velkou proměnou a stejně tak další části občanského práva. A než se změna zažijí, bude třeba řešit celou řadu sporů pro vyjasnění nových právních pravidel a také se zároveň spousty lidí bude domnívat, že když teď má více práv“ může si je vysoudit. Není to tak úplně pravda, práva se nám zásadně nezměnila, ale psychologicky to účinek mít bude. Po službách advokátní kanceláře se tedy budeme poohlížet častěji než dříve.

Jednou z dobrých advokátních kanceláří je Advokátní Kancelář JUDr. Zdeněk KOSCHIN. Advokátní kancelář sídlí v Praze a poskytuje právní služby ve všech odvětvích práva. Od pracovního práva, přes správní právo až po občanské a obchodní. Specializací kanceláře JUDr. Zdeněk KOSCHIN je poskytování služeb jak v České republice tak také na Slovensku a před Evropským soudem pro lidská práva. Další výhodou této kanceláře je fakt, že v týmu kromě advokátů pracují i dva daňoví asistenti. Proto vám tato advokátní kancelář pomůže i s řešením vašich daňových problémů.

Daňová specializace je výsadou této kanceláře, která se specializuje mimo jiné na správu daní a poplatků, daň z příjmu a přidané hodnoty, zastupování před finančními úřady a zastupování před soudy. Další z výhod je zkušenost hlavního advokáta JUDr. Zdeňka Koschina jak z podnikové sféry, tak ze samostatné právní praxe. 

Advokátní kancelář sídlí na atraktivním místě Prahy 5 nedaleko Obvodního soudu pro Prahu 5. Pokud tedy hledáte advokáta v Praze, může být pro vás Advokátní Kancelář JUDr. Zdeněk KOSCHIN velmi dobrou volbou. Advokátní kancelář poskytuje služby samozřejmě všem klientům bez ohledu na místo jejich sídla či bydliště.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství