06.06.2011 19:47

Vtipy na každý den - PeopleLovePeople.com

Vtipy a vtípky se vždycky hodí pro pobavení společnosti nebo zlepšení nálady a proto jen třeba mít pořád nějaký v zásobě. Nejlépe samozřejmě takový vtip, který nikdo nezná anebo jej už přítomní dávno zapomněli. Vyhlášení šprýmaři mají ve společnosti vždycky velký úspěch a na jejich vtipy se každý těší. Pokud se chcete stát oblíbeným šprýmařem, nebo jen občas přidat nějaký vtip k dobru, můžete nalézt inspiraci na webových stránkách zaměřených na vtipy a srandičky. Stránky se vtipy zaručeně pobaví také každého, kdo potřebuje zlepšit náladu. Výhodou vtipů na internetových stránkách je přehlednost a snadnost nalezení vtipů na různá témata, která jsou rozdělené do přehledných kategorií. Na většině stránek vtipy pravidelně přibývají, takže můžete čerpat pravidelné dávky inspirace i vlastního pobavení.

Pokud se rozhodnete rozveselit své okolí vtípky, tak nezapomeňte, že vtipem nejvíce pobavíte, pokud jej především zábavně a poutavě dovyprávíte. Kromě vtipů jsou oblíbené kanadské žertíky nebo černý humor. Spousta lidí si také oblíbila takzvaný anglický suchý humor, anebo tip humoru, který najdeme na Britských ostrovech například v seriálech Červený trpaslík, Jistě pane ministře či jistě pane premiére. Klasickými tvůrci vtipů a vtipných scének je anglické uskupení Monty Python, které přišlo s originálním způsobem černého humoru plným ironie. V Čechách jej úspěšně napodobili Petr Čtvtníček a Milan Šteindler s pořadem plným černého humoru Česká soda.

Jako v mnoha dalších oblastech, tak stejně vtipy a srandičky dnes nejdete ve velkém množství na internetu, tištěným médiím už patří minulost. Zdaleka ne každý si dnes vzpomene, že v Československu pravidelně vyházel časopis Dikobraz, o který se na stáncích s denním tiskem čtenáři předháněli. Především pak mladší generace, už vtipy konzumuje výhradně prostřednictvím internetu a specializovaných stránek a databází vtipů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství