31.03.2012 01:49

Vrata Univers

Modernizujete svůj rodinný dům, nebo stavíte zcela novou stavbu? A nebo provádíte rekonstrukci chalupy či rodinného sídla? Pokud ano, mohl by vás zaujmout aktuální nabídka garážových vrat společnosti Univers. V nabídce jsou garážová vrata jak pro rodinné domy, tak pro logistické sklady a velké tovární haly.

Hlavními přednostmi vrat Univers je jejich výroba na zakázku, tedy přímo na míru konkrétní budově a garáži. Dále jde o použité materiály, které patří k nejlepším na trhu. Garážová vrata jsou dodávána s motorovým pohonem. Mezi samozřejmost nabídky garážových vrat patří široká paleta barevných vzorků lamel vrat.

 

Výroba garážových vrat Univers na míru trvá do tří týdnů, dle velikosti objednávaných vrat a náročnosti specifických úprav. Pokud si zákazník objedná garážová vrata atypických rozměrů, trvá jejich výroba až čtyři týdny. Na všechna vrata je poskytována standardní záruka 24 měsíců. Neexistuje prostor, pro který by nebylo možné vyrobit garážová vrata Univers. Díky vlastní výrobní lince a bohatým zkušenostem je možné splnit všechny specifické požadavky zákazníka. Každá vrata jsou originál, a proto je před jejich výrobou možné zanést přesné rozměry dle již stojícího objektu a následně vyrobit přesná vrata. Příprava garáže před montáží vrat Univers by měla obsahovat hotové podlahy a omítky, aby bylo možné vstupní prostor přesně změřit a vrata po montáži přesně dosedala k podlaze. Dodělání omítek po instalaci vrat by zase zbytečně zaprášilo jejich mechanismus a snížilo tak jejich životnost, proto se doporučuje montovat vrata do již připraveného prostoru garáže s omítkami a podlahou.

 

Pohon garážových vrat je možné zvolit ze dvou základních modelů a to garážových vrat s ručním a motorovým pohonem. Ruční pohon pro rolování vrat je automatický i u vrat s motorovým pohonem, takže se nemusíte bát, že se nedostanete do garáže, pokud vypadne elektřina. Vrata lze stáhnout i vytáhnout také ručně. Motorový pohon garážových vrat je nabízen v kvalitním desingu, a je zabudován přímo ve vodících lištách vrat. Pohonná jednotka vrat bývá umístěna u stropu garáže, kde zabírá minimální prostor. Samozřejmostí je dálkové ovládání stahování a vytahování vrat.

 

Nabídka vzorů lamel garážových vrat obsahuje čtrnáct barevných variant, které v kombinaci s použitým povrchem a typem lamelů umožňují kombinaci více než 250 originálních vrat. Pokud má zákazník specifické přání na barvu vrat, je možné vybrat si ze standardního vzorníku RAL, který obsahuje o mnoho více barev. Vaše vrata mohou být tedy opravdu originální a zároveň přesně ladit s vaším domem. Základními typy povrchu lamel garážových vrat jsou tři úpravy, kterými jsou hladký povrch, imitace dřeva a stucco povrch, který připomíná jemné vroubky.

 

Nespornou výhodou garážových vrat Universe je to, že svojí konstrukcí zabraňují snadnému vykradení garáže. Lamely vrat jsou zabudovány přímo do stěn vchodu a díky tomu působí jako ochrana před vloupáním. Lamely garážových vrat jsou odolné proti všem povětrnostním vlivům a jsou testovány na více než 10 000 cyklů. Garážová vrata Univers mají také výborné izolační vlastnosti, jejich montáží tak získáte další kvalitní izolační vrstvu. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství