06.12.2011 10:40

Tchibo nabídka týdne

Módní značka Tchibo je u nás stále nepříliš známá a většině zákazníků se vybaví především značka kávy a kavárenského příslušenství. Je pravda, že Tchibo je dovozcem a zpracovatelem kvalitní kávy pod značkou Tchibo, ale od svého založení v roce 1949 urazila velký kus cesty a dnes je známá také svou pravidelnou týdenní nabídkou módního zboží, elektroniky a bytových doplňků. Každý týden Tchibo cz katalog přináší novou nabídku zboží.

Aktuální týdenní nabídka katalogu Tichbo se zaměřuje na dámy. V aktuální nabídce naleznete dámské šperky, například stříbrné a pozlacené prsteny s umělými zirkony, náhrdelníky a náušnice. Nabídka v předvánočním čase je opravdu luxusní, takže nechybějí ani pravé perly a brilianty. Součástí nabídky je samozřejmě i konfekce oblečení, které tvoří především spodní prádlo a boty. Ke šperkům patří také stylová šperkovnice a další přívěsky a také hodinky.

Nabídka příštího týdne je zaměřená výhradně na muže a zahrnuje spousty možných vánočních dárků. Například kašmírový pulovr, pletené čepice, šály a rukavice. Také ale kravaty, manžetové knoflíčky a elegantní doplňky cestování. Samozřejmostí je nabídka několika sad hodinek a dalších vánočních dárků pro muže.

Kromě aktuální nabídky Tchibo nabízí také zboží ve slevě z předchozích nabídek. Zákazníkům se tedy vyplatí sledovat internetové stránky tchibo.cz. Základní nabídka je rozdělena do několika kategorií zaměřených na muže, ženy, děti, dům a zahradu, sport a hobby a domácí potřeby. Stejné dělení platí i pro zboží ve slevách.

Každý, kdo však přeci jen touží po kvalitní kávě, nebude ovšem nabídkou Tchibo v žádném případě zklamán. Samozřejmostí je nabídka několika druhů výtečné kávy a elegantních kávovarů Cafissimo v barevném provedení. Nechybí ani oblíbené ochucovací sirupy a kolekce luxusního příslušenství pro lepší požitek z pití kávy, i to vše nabízí Tchibo katalog.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství