30.04.2012 01:57

Půjčky od různých společností

Trh s nebankovními půjčkami v České republice stále roste úměrně tomu, jak přibývá lidí, kteří nechtějí řešit půjčku se svojí bankou, nebo lidí, kteří mají zápis v registru dlužníků, například za opomenutou exekuci. Pro všechny takové se nabízejí půjčky bez nahlížení do registru dlužníků. Mezi takové půjčky patří půjčky od společnosti Provident a společnosti Ferratum.

Provident pujcky jsou půjčky od zavedené společnosti, která působí na českém trhu mnoho let a má více než čtvrt miliónu klientů. Půjčka Provident je nabízena ve výši od 4000,- do 50 000,- Kč a je možné ji použít na cokoli. Výhodou půjčky Provident je skutečnost, že smlouva o půjčce je na jednom jediném listu A4. Nečekají tak na vás žádná skrytá ujednání, či dodatky smluvních podmínek půjčky. Celou půjčku lze vyřídit z pohodlí svého domova, nemusíte vůbec nikam chodit, pracovník společnosti Provident přijde za vámi. Žádost o půjčku je možné vyplnit přes formulář na internetu a následně dojde k ověření možnosti půjčky. Poté vás kontaktuje obchodní zástupce a sjedná si s vámi schůzku k podpisu smlouvy u vás doma. Po podpisu smlouvy získáte peníze obratem na váš bankovní účet.  

Ferratum půjčka je další z nebankovních půjček, u kterých se nenahlíží do registru dlužníků a bez poplatků. Ferratum je půjčka, u které vždy víte, kolik zaplatíte. Výše půjčky je nastavena od 500,- do 10 000,- Kč, podle potřeb zákazníka. Hlavní přednosti Ferratum půjčky spočívají v nastavení poplatků za půjčku. Dalo by se říci, že u Ferratum půjčky se nejedná o poplatky, neboť za půjčku je přesně a předem stanovená cena a také termín splátek. Expresní je také vyřízení půjčky, kterou lze vyřešit prostřednictvím mobilního telefonu. Půjčku potvrzujete zasláním SMS!

Pujcky bez registru a poplatku jsou stále na vzestupu a je pravděpodobné, že tomu tak bude i nadále. Ekonomická situace se spíše zhoršuje a tak krátkodobou platební neschopností trpí stále více Čechů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství