17.01.2012 06:34

Online hry

Pokud rádi hrajete hry je tu právě pro vás nabídka hraní online her na internetu. Herní web pHry.cz nabízí spousty pečlivě vybraných her, které jsou všechny nabízeny zdarma k online hraní. Na tomto herním webu naleznete jak klasické online hry, jako je například již legendární Paceman, tak jsou na tomto herním webu také speciální sekce dalších online her. Ve speciálních kategoriích nalezneme například akční hry, logické hry, střílečky, arkády, sportovní a další hry. Kromě rozdělení podle kategorií her, je na stránce k dispozici také přehledné řazení her podle jejich oblíbenosti čili podle hratelnosti za poslední den, týden nebo měsíc. Pokud je nějaká hra nejoblíbenější v posledním dni, týdnu nebo za poslední měsíc, naleznete ji v horním a bočním menu. Mezi speciálními sekcemi je také sekce věnovaná legendární postavičce počítačových her devadesátých let, instalatérovi Mario. Maria a SuperMario nejdete v sekci Mario hry.

Speciální kategorií her jsou hry pro dívky. Odborníci stéle říkají, že hry hrají především muži, ale to už dnes není tak úplně pravda. Už jen nabídka her pro dívky ukazuje, že ženská cílové skupina je pro herní průmysl také zajímavá. Hry pro dívky najdete ve vlastní kategorii. V nabídce her pro dívky jsou například hry s tématikou vaření, zařizování domu nebo oblékání panenek.

Výhodou všech her je zejména to, že je lze hrát online, nemusíte si tedy hry složitě instalovat do počítače, hrajete rovnou v okně vašeho internetového prohlížeče. Všechny hry na herním portálu pHry.cz jsou zdarma. Každý den přibude 5 až 30 nových her. Nové hry můžete sledovat také ve speciální kategorii. Odkaz na nové hry se nachází v horní části stránek. Většina her i přesto že je online umožňuje ukládání skóre pod vaším nickem. Můžete se porovnávat s ostatními hráči a snažit se o co nejlepší skóre i při hraní online her.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství