31.03.2012 00:53

Kreditní karta

Kreditní karta je jedním ze způsobů jak si půjčit peníze a nemuset si brát půjčku od nebankovní společnosti. Kreditní karty totiž poskytují výhradně bankovní společnosti a slouží zejména k nakupování bez nutnosti finanční hotovosti. Samozřejmostí je u kreditní karty možnost platby kartou prostřednictvím internetu. Další Výhodou kreditních karet je možnost k přečerpání účtu a to dokonce několikanásobně než je váš běžný měsíční příjem. Kreditní karty nabízí v České republice například společnost Citibank.

Citibank nabízí hned několik druhů kreditních karet, které můžete snadno získat. Kreditní karta Citibank přiáší také množství slev a akčních nabídek, které získáváte u různých obchodních partnerů Citibank. Společnost Citibank patří k největším bankovním společnostem na světě a má pobočky v desítkách zemí po celém světě. Pokud se tedy rozhodnete využít kreditních karet Citibank, můžete si být jisti stabilní a zavedenou společností, která působí na trhu již od roku 1965.

 

Možnost čerpání debetu na kreditní kartě Citibank je formou půjčky bez registru, kdy jsou vám peníze půjčeny automaticky pouhým přesáhnutím zůstatku na vaší kartě. To je jedna z nesporných výhod Citikaret společnosti Citibank.

 

Komu by nevyhovovala půjčka prostřednictvím kreditní karty může se seznámit na příklad s produktem Expres půjčka od další bankovní společnosti GE Money Bank. Za Expres půjčkou stojí opět silná bankovní společnost a proto se nemusíte u Expres půjčky obávat neseriózního jednání, nebo skrytých poplatků. Sjednání Expres půjčky je velmi jednoduché a lze si snadno ověřit prostřednictvím on-line formuláře, kolik peněz si můžete půjčit. Další z výhod je pojištění půjčky a tedy ochrana před dopady nemožnosti splácení z vaší strany.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství