20.02.2012 18:15

Inzertní bazar Tržník.cz

Na českém internetu se objevil nový inzertní portál Tržník.cz, který nabízí možnost bezplatného vložení inzerce komukoli a zároveň za vložení inzerátu odměňuje inzerenty v bodovém systému. Nový inzertní bazar trznik.cz byl spuštěn v prosinci 2011 a po měsíci provozu se jeho návštěvnost přiblížila 2000 návštěvníků. Inzertní bazar Tržník.cz nabízí standardní nabídku kategorií rozdělení zboží do jednotlivých skupin. Největší nabídka inzerátů je momentálně v kategorii zvířata, chovatelské potřeby. Celkový počet inzerátů překračuje 3000 aktuálních nabídek. Podle startu to vypadá, že se inzertní portál trznik.cz brzy zařadí mezi přední české inzertní portály. Jak nový inzertní web funguje?

Hlavním rozdílem oproti ostatním inzertním webům je v odměňování inzerentů za vložený inzerát. Za každý vložený inzerát získáváte body, které lze využít například pro účast v soutěži o mobilní telefon, nebo si můžete za získané body koupit některou z nabízených odměn. Motivací pro vložení vašeho inzerátu je také jeho bezplatnost. Vložený inzerát můžete topovat, tedy posouvat nahoru v dané kategorii prostřednictvím zpoplatněných SMS. Šikovným nástrojem je také stránka, kde se mohou návštěvníci navzájem informovat o podvodných prodejcích.

Předností nového inzertního portálu trznik.cz je jeho jednoduchost a intuitivní prostředí nabízených inzerátů. Internetový bazar slouží také jako místo inzerce zdarma. Pro návštěvníka je velmi snadné se na tomto novém inzertním webu orientovat a pohybovat. Přehledné je také pravé menu na portále, ve kterém naleznete informaci, ve které kategorii se právě nacházíte a zároveň můžete překliknout do kategorie jiné. Snadnost ovládání podtrhuje jednoduchý design, který neruší ani velké bannerové reklamy, které na portále Tržník.cz nenajdete. Jak to bude s reklamami do budoucna a zda vydrží portálu Tržník.cz počáteční velmi slibný start bude zajímavé sledovat.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství