22.02.2012 15:52

Ertrag & Sicherheit (Ertrag und Sicherheit)

Na českém trhu působí již od roku 2006 poradenská společnost Ertrag & Sicherheit, která se specializuje na investování na akciových trzích zejména prostřednictvím fondů. Jde o společnost sídlící v Rakouském Štýrském Hradci, která byla založena již v roce 1985 a od té doby se specializuje na drobné a velké investory na finančních trzích, kterým nabízí komplexní poradenství v oblasti investic na kapitálových trzích prostřednictvím investičních fondů.

Investování s Ertrag & Sicherheit nabízí možnost flexibilního investování do investičních fondů bez nutnosti dlouhodobého uložení peněz. Oproti jiným možnostem, můžete investovat jednorázově nebo pravidelně či nahodile každý měsíc. Vložený kapitál můžete kdykoli flexibilně vybrat. Investice pro drobné investory je možná již od částky 50 euro měsíčně s možností libovolného času vystoupení z investice.

Výhodou investování do investičních fondů s ertrag sicherheit je především možnost pro drobné investory, investovat prostřednictvím fondu jako velká kapitálová společnost, avšak s rozloženým rizikem mezi jednotlivé podílníky. Investici provádí zkušený manažer fondu, expert, který se pohybuje na kapitálových trzích, a kterého byste jako drobný samostatný investor nikdy nezískali. Naopak prostřednictvím investičního fondu se spojí kapitál drobných investorů a investice se stává zajímavější pro profesionální experty. Investování prostřednictvím fondů také především umožňuje rozložení rizika investice do více investic a tím se snižuje riziko případných ztrát. Investiční fondy jsou velmi oblíbeným způsobem spoření v zahraničí. Například v Rakousku působí více než 8000 investičních fondů.

Ertrag & Sicherheit patří k průkopníkům v prodeji investičních fondů v domovském Rakousku a postupně rozšířila svoji působnost do řady dalších zemí Evropy. Nejde tedy o nováčka na kapitálových trzích, ale o zkušenou společnost s téměř třicetiletou historií.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství