10.02.2013 23:42

Crediton krátkodobé půjčky

Každý z nás se už někdy dostal do situace, že potřeboval rychle půjčit peníze, například pro využití výhodné nabídky, či na nějaký doplatek, například mobilnímu operátorovi. Jak ale získat rychle několik tisíc či stovek, když do výplaty zbývá pár dní? Jednou z cest je využití krátkodobé půjčky od některé z nebankovních společností na našem trhu. Se zajímavým produktem na náš trh přišla společnost CreditON Finance CZ s.r.o. https://www.crediton.cz.

Krátkodobé půjčky společnosti CreditON může na stránkách https://www.crediton.cz získat doslova každý. Prostřednictvím uživatelsky velmi povedeného portálu https://www.crediton.cz může každý požádat o krátkodobou půjčku prostřednictvím SMS a vašeho počítače. Nemusíte vůbec vstát od stolu, nebo někam chodit. Půjčku vyřídíte pohodlně z vašeho domova.

Půjčky CreditON je možné získat od 100,- Kč až do 3500,- Kč s možností splácení až 30 dní. Skutečně tedy jde o krátkodobou půjčku malého objemu peněz. Výhodou půjčky CreditON je například zveřejněná smlouva přímo na webových stránkách https://www.crediton.cz. Snadným ovládáním si sami můžete nastavit výši půjčky a dobu splácení a hned vidíte, kolik za půjčku zaplatíte.

Půjčky CreditON využilo již více než 16 000 spokojených zákazníků. Pro získání půjčky je nutné být starší 18ti let, být občanem ČR a mít aktivní připojení k mobilní síti (mobilní telefon). Půjčka je schválená téměř okamžitě během několika minut. Výplatu peněz je možné získat převodem na účet a nebo poštovní poukázkou na vámi uvedenou adresu.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství